Donker

MATTHIJS: DE WAARHEID - DE JENSEN SHOW #104 

Jensen
Abonneren 59K
Weergaven 62K
95% 3 015 137

Bestel je Klimaatoptimist-items via jensen.nl/.
Er is corruptie van ongekend niveau gaande binnen de NPO met Matthijs van Nieuwkerk en Jeroen Pauw als grootste uitknijpers van de belastingbetaler. Jaïr slijmt bij Groenlinks en D66 en Eva Jinek bijna op de knieën.
GA NAAR JENSEN.NL EN SUPPORT HET ECHTE GELUID!
Abonneer je hier op het Jensen NLvids kanaal:
bit.ly/2EQq7nm
De Jensen Show op Spotify: spoti.fi/2Hh69pw
De Jensen Show op iTunes: apple.co/2Hvo772

Gepubliceerd op

 

12 feb. 2020

Delen:

:

Download:

Bezig met laden.....

Toevoegen aan:

Favorieten
Later bekijken
Reacties 1 184   
Robby van den Broek
Robby van den Broek 22 uur geleden
De dames zijn allang gek en er is echt niets meer aan te doe!
Hans Stok / NIPPER Amsterdam NL
@ 17:49 over de corrupte Matthijs van Nieuwkerk, Eva Jinek en Jeroen Pauw in collusie met de rukkende Frans Klein, de capo dei capi van de NPO en @ 28:28 nog meer over de linkse NPO. Dit alles volgens Jensen.
Patrick Rots
Patrick Rots 3 dagen geleden
Nou....dat weer een half uur reclame maken voor zijn kledinglijn (wie daar in trapt en dat koopt?....lol, koop er zelf wat leuks voor). U spekt er alleen de heer Jensen (met al zijn andere bedrijven die hij beheert) mee.... heeft niets met klimaat te maken maar met de kassa van de Jensen en zijn "team". dat waren de eerste 10 minuten...daarna....net als altijd, 20 minuten USA shit....kan ons dat schelen, dat zien we tegen die tijd wel waarneer het echt interessant gaat worden. daarna de andere "sponsoren".......en natuurlijk weer zijn webshop... (kijk even op zijn site wat je ervoor MOET betalen, kleding lijn sponsor worden etc.) En u trapt er in..... zonde....kijk een beetje verder en je vind tig. kanalen die echt nieuws brengen zonder blah blah.....de eerste paar afleveringen waren wel aardig/goed zelfs...maar meneer Jensen is nu zelf zo links geworden als het maar kan met zijn boekhouders (schijn rechts) en dan vertellen dat de rijken, rijker worden en de armen, armer...daar doet hij zelf aardig zijn best voor. Zijn "ECHTE GELUID" is alleen zijn eigen portemonnee. En ik zou zeggen maak dit kanaal een All USA Channel. hier heeft een Nederlander niets aan. En nieuws brengen wat geen of allang geen nieuws meer is. Heet ook niet voor niets "SHOW". OK.... Dan Nu wel echt nieuws........ Het Covid-19 (corona) virus gaat hard, heel hard. Men verwachte dat het over 2 weken hard zou gaan maar dat is verschoven naar de aankomende 24 uur! Alle landen (regeringen, media, etc.) berichten erover met het laatste nieuws 24/7. Behalve…….. NEDERLAND. Deze doen tenminste echt hun best en nog gratis ook..... nlvids.info/video/r56WrNOWaHSGjXo.html nlvids.info/video/moyX2sXein-FpJI.html nlvids.info/video/r56WrNOWaHSGjXo.html Veel plezier daar met ECHT nieuws!
John Solo
John Solo 4 dagen geleden
nlvids.info/video/aYbO1rq8rYOjZW0.html Leuk liedje voor bij het kampvuur of op de festivalcamping. G,Am, D. Have fun!
Akryloth
Akryloth 4 dagen geleden
Ik geloof ook niet in God, nooit gedaan want het is irrationeel Jensen.
richard de mik
richard de mik 4 dagen geleden
volgens mij Duitse vlag
B de Zwart
B de Zwart 5 dagen geleden
Deze man moet nodig in therapie. O nee, dat zal vast te links zijn. Ik heb nog nooit zoveel onzin horen uitkramen.
jan youtubehater
jan youtubehater 5 dagen geleden
t is wel wat dat elke dikke idioot een filmpje mag maken! Leuk voor zo'n vadsige onbenul, kan ie toch brallen terwijl niemand, zelfs rtl/sbs/veronica hem te beneden alle peil vindt en dan ook nog dat kapsel....blonderen robbie
Bert van Lelieveld
Bert van Lelieveld 6 dagen geleden
Ga je mond spoelen
Api Vaping
Api Vaping 6 dagen geleden
RTL, commerciële instelling en subsidie vangen.
RDW
RDW 7 dagen geleden
Jezus Jensen....wat een gelul over die kijkcijfers van Jinek. En dat geld in de publieke omroep.... Ik zeg afschaffen die publieke omroep....dan kost het niks meer. Probleem opgelost! Kom nou eens met inhoudelijke punten en feiten man zonder dat overdreven toontje... Ga je vast meer mee bereiken!
lilwilj
lilwilj 7 dagen geleden
NEXIT!!!!
dennis de groot
dennis de groot 7 dagen geleden
Maarten van Rossum heeft wel gelijk. Hou het bij de feiten. Ook al heeft Trump wat goede dingen gedaan.
Erik Van Rijn
Erik Van Rijn 7 dagen geleden
Hahaha, basht eerst 'meisjes', voelt zich dan aangesproken door een uitspraak van Van Rossem en throws a tantrum. Gotta love the irony.
Michel Boryoku
Michel Boryoku 7 dagen geleden
Dat geluid was duidelijk niet het _echte_ geluid, lol. Maar ik heb ze gekker gezien. NLvids eens "Trigglypuff" Kijk eens wat het *extreem gevaarlijke* Gamergate los bracht, bekijk de Twitter accounts van de mensen die nu de Marvel Strips maken of ALLE Westerse tekenfilms maken zoals She-Ra en Thundercats Roar _(Ze hebben iedereen eruit getrap en de activisten hebben het overgenomen, alles is anti-mannelijk en anti-vrouwelijkheid, anti-blank, etc)_
Maurice Visser
Maurice Visser 7 dagen geleden
Zoals gewoonlijk de spijker weer recht op z'n kop 👍
lars bauman
lars bauman 7 dagen geleden
Jensen kun je de volgende keer even van te voren waarschuwen als er mensen met van die rare geluiden in je show voorkomen. Mijn katten zaten gelijk in de vecht mode. En ze zijn al zo gestrest nu ze zo onder vuur liggen als alles moordende kut beesten. Laat ze die kut jagers maar eens aanpakken die alles wat los en vast zit maar neer knallen. Ik ken iemand met een IQ van een borrelnoot die zijn jachtvergunning heeft gehaald omdat hij bij Rijkswaterstaat werkt en die laat trots overal zijn foto,s zien van zijn doodgeschoten dieren. En zijn grote wens is om een neushoorn in Afrika neer te schieten en dat verteld hij trots op feestjes. Laat ze dat tuig maar eens aanpakken.
Dutch pride
Dutch pride 7 dagen geleden
En Jensen had laatst een natte droom waarin hij de kijkcijfers van van Nieuwkerk had...
Gitaarman Ad
Gitaarman Ad 7 dagen geleden
Ik kijk al jaren niet meer naar de Ned. Staatsomroep. Het is daar een grote corrupte bende van Radicaal-Links. Er komt ook nooit meer iets fatsoenlijks op. Alleen maar die drammerij van hun door alle programma's heen geweven. Als we niet uitkijken dan komt Sinterklaas straks ook nog met 'n roze mantel en mijter van 'n Intercity ELEKTRISCHE trein aan. Ik kan nog maar een ding verzinnen voor de Ned. Omroep. OPDOEKEN !!!
Jose van wersch
Jose van wersch 7 dagen geleden
NEXIT...!!!!
Yvan D.M
Yvan D.M 7 dagen geleden
Moreel niet ok omdat je fan bent van Trump? Nee, gewoon achterlijk als een banaan ben je dan....simpel
From mb Mars
From mb Mars 7 dagen geleden
Houtkachels hebben niks met het klimaat te maken (CO2) , wel extreem kankerverwekkende uitstoot. Idioot dat 't nog mag. Niet huilen als de ziekte je overkomt. Dat 't kindje gezond mag blijven. Overigens is de bijdrage aan de CO2-uitstoot in NL ... ongeveer NUL.
Ton van Aarslo
Ton van Aarslo 7 dagen geleden
Het zijn allemaal tokkies op die foto's. Is dat jouw publiek Robert?
langhard1
langhard1 8 dagen geleden
OVERDUIDELIJK DAT ,,LINKS,, HUN IDEALEN VER BOVEN HET BELANG VAN DIE ,,VERVELENDE HOLLANDERS,, HEEFT GESTELD.
Anna Zandvliet
Anna Zandvliet 8 dagen geleden
Wat ben.ik blij dat ik nooooooi tv kijk. Wat een energiebesparing. Ben nog blijer dat ik niet meer in nl woon. En ja, I m a big Trump fan.
Dias Boutajine
Dias Boutajine 8 dagen geleden
Weetje waar veel Eva jinnekjes zijn hhhhhhh ooit waren er 4 in de doubletstraat denhaag 25 euro 20 minuten aandacht en spielerij
Dias Boutajine
Dias Boutajine 8 dagen geleden
Beste jensen jammer dat je weg bent uit tv echt jammer
Dias Boutajine
Dias Boutajine 8 dagen geleden
He Jensen dikke bolle bevertje FDA da is food and drugs autority en niet farmaceutische industrie dat is zoiets als keuringsdienst van waren ..je moet niet een parfum gebruiken die maar een klein beetje ruikt naar samenzwering theoreten want die hebben vaak een dikke reet en een smalle kop ...ja ja ik woon in hollanda ik verkering met jolanda en leven mit uitkering hhhhhhhhhh
Dias Boutajine
Dias Boutajine 8 dagen geleden
Trump weet hoe je een goede deal moet sluiten hij weet hoe je economie moet voeden en en goed laten draaien
Jurrien de Jong
Jurrien de Jong 8 dagen geleden
Extremer klimaat, en daardoor zwaardere stormen vernietigt de windmolens! Zware sneeuwval, en vuistgrote hagelstenen: dag duur zinloos zonnepaneel! Dus gewoon gas behouden, en kernenergie stimuleren!
Three Sons
Three Sons 8 dagen geleden
Wat een super kneus is dat die Jair
sjoekiloeki
sjoekiloeki 8 dagen geleden
Stelletje randdebielen daar aan het begin, eentje begint gewoon te blaffen als een hond... en zulke lui verwachten dat ze au sérieux moeten worden genomen? GTFOH!
Jacqueline van der Kooij
Jacqueline van der Kooij 8 dagen geleden
Paul de Leeuw begpn er mee toch?
Three Sons
Three Sons 8 dagen geleden
Maarten van Rossem. Dat oude lijk moet je niet serieus nemen.
Ginger Beer
Ginger Beer 8 dagen geleden
Je doet nou net of alleen linkse TV-producenten geld verdienen aan de publieke omroep. Dat is gelul. Irene van den Brekel is van huis uit een echte VVD-meid, compleet met collegeshawl en altijd schor van de hockeyfeestjes. Die meid kon doorhalen... niet te zuinig! Haar pa was de voorganger van Van de Hoogenband Sr. op chirurgie in het St. Anna... hij heeft mijn kop nog gehecht toen ik een kleuter was. Ik vind het normaal dat (ook een publieke) omproep een goede prijs betaalt voor een goed programma. Ik zie wel graag kwaliteit voor mijn belastingcenten en ik ken wat dat betreft geen afgunst jegens Irene, Jeroen of Matthijs. Ik zie mezelf ook niet als alleen maar rechts of alleen maar links, dat hangt helemaal af van het onderwerp. Van sommige dingen wil ik dat ze blijven zoals ze zijn en dat is op zichzelf een behoudend rechts standpunt en andere dingen moeten wat mij betreft nodig op de schop, wat op zichzelf een revolutionair links standpunt is. Het was Thorbecke zelf die in de linkerbankjes begon. Die was TOEN links, maar dat kon je van latere liberale leiders zoals Wiegel en Bolkestein zeker niet zeggen. En ik denk ook dat jij op een aantal punten links (revolutionair en rebels) bent, maar dat komt je nou gewoon effe niet zo goed uit om naar buiten uit te dragen. Jij moet het van polarisatie hebben... anders kun je onmogelijk "het verschil" maken. Elk muntje heeft altijd twee zijden, Robert... en het kan ook nog op zijn kant staan. Ik geloof in de zorgvuldigheid van de nuance... maar daarom ben ik ook de wetenschap in gegaan. Maar jaknikken onder een of andere politiek gemotiveerde hoogleraar zie ik ook niet zitten. Veel universiteiten zijn gewoon voliëres vol papegaaien... zo zou ik geen wetenschap willen bedrijven. Daarvoor ben ik teveel vrijdenker.
Ginger Beer
Ginger Beer 8 dagen geleden
Het woord (massa-) hysterie is afgeleid van het woord 'hyster' dat 'baarmoeder' betekent. Die moet je dus kennelijk een hebben om hysterisch te kunnen zijn.
Ginger Beer
Ginger Beer 8 dagen geleden
2:13-2:25 Dit doet mij sterk denken aan "Lassie" in Porky's Pikante Pretpark. nlvids.info/video/gKDe05iXb4NogHo.html
mar jamen
mar jamen 8 dagen geleden
Jensen wat een gek. Een onafhankelijk geluid🤣🤣🚮
Peter G. Kronenburg
Peter G. Kronenburg 9 dagen geleden
NLvids is een toevluchtsoord voor mislukte presentatoren. Wat een slechte presentatie van (sommige) goede standpunten.
Anneke Bleeker
Anneke Bleeker 9 dagen geleden
Je ziet ze liegen! Te bizar, grote indoctrinatie. Er moeten meer mensen wakker worden! En niet alleen begrijpen en verder zwijgen met de gedachte... Hoe zal mijn familie of mijn buren/vrienden over mij denken? Hoe meer personen delen wat er echt gaande is des te sneller zal dit over heel het land, de wereld zichtbaar zijn. Delen maar weer!
Loes Swaen
Loes Swaen 9 dagen geleden
zou het ook kunnen door de vaccinatie wat die meiden krijgen...want er zit veel troep in en wie weet dat ze daarop reageren ............
SuperMMCK
SuperMMCK 9 dagen geleden
Duidelijk acuut geval van Lycanthropie. Onmiddelijk behandelen tegen rabiës xD
Saint Pierre
Saint Pierre 9 dagen geleden
Ja mislukte droplul zo groot als Matthijs van Nieuwkerk zal jij nooit worden. Pisvlek.
Darsono Sabiran from Suriname South America
Afschuwelijke man die Jensen
nivilleren
nivilleren 9 dagen geleden
Mathijs van Nieuwkerk wil het onderste uit de kan, zet het riool voor deze zwendelaar open, laat hem gier happen en gooi hem in het riool Eens kijken als de bolo's zijn mond binnen zwemmen!
fred blij
fred blij 9 dagen geleden
diegene met duimpje omlaag zullen wel de linkse rakkers zijn Whahaha
Martin Graat
Martin Graat 9 dagen geleden
Over DWDD gesproken, afgelopen week hadden ze het daar over een latente vorm van racisme ten opzichte van Chinezen, was echt lachwekkend, wat grapjes over chinezen en het corona virus, als er 1 groep in NL niet gediscrimineerd wordt zijn het het wel de hardwerkende en goed geintegreerde chinezen. Ik dacht eigenljjk dat het satire was, ik zat te wachten dat de acteurs van Koefnoen op zouden komen. Wat een eng programmaatje is dat DWDD, blij dat het stopt, met die graaier van van Nieuwkerk.
Frits
Frits 9 dagen geleden
Nou sorry jensen maar ik geloof ook niet in god wandt geloof is verzonnen door de mensen om de massa onder controle te houden 👍🏻👍🏻👍🏻
Yassin Chadli
Yassin Chadli 9 dagen geleden
Dikzak met je links en rechts
Xandra Bender
Xandra Bender 9 dagen geleden
De waarheid hahahahaha! Wanneer krijgen we de waarheid over jou Robert Jensen? Door wie word jij betaald? Je kunt mij niet wijs maken dat jij met jouw levensstijl kan bestaan van de verkoop van wat kleding hoor. Jij hebt ook een mooie deal met je `ex-werkgever`, want jij hebt de taak gekregen om rechts af te vangen, is het niet? Ik denk van wel, want ik ben écht wakker! Je bent een entertainer, een vrij doorzichtige die in vaagheden gehuld gaat.
Bezaz Bezaz
Bezaz Bezaz 10 dagen geleden
Lief die foto’s van de klimaat optimist baby’s. 😊😍
Frans de Wit
Frans de Wit 10 dagen geleden
De aarde word straks een hovercraft met al die windmolens, straks raak de aarde nog in on-balance, door al die druk op de aardbodem
Peter Ladeur
Peter Ladeur 10 dagen geleden
Deze idiote meiden reflecteren de linkse malloten in de Nederlandse politiek met schreeuw nicht Jetten en Klaver voorop.
martien nab
martien nab 10 dagen geleden
Gooi een dildo op de markt met klimaat optimist erop .
Sjef van Oekel
Sjef van Oekel 10 dagen geleden
Zonnepaneel ? Eerder teveel zonnebank zo te zien.. Maar vooral doorgaan met het echte geluid ! Fuck links !
Kapitein Biefstuk
Kapitein Biefstuk 10 dagen geleden
Het grote graaien is niet links of rechts. politiek gezien is centrum- rechts al 40 jaar aan de macht.
Nils
Nils 10 dagen geleden
Zuurpruim
Huzaar !
Huzaar ! 10 dagen geleden
Als een van Rossum beweert dat er iets mis met je morele geweten als je President Trump bewondert, moet je dat als EEN COMPLIMENT opvatten. Dat komt namelijk van iemand die Doctor is geworden door studie te doen naar een Land, The U.S.A. , wat hij verafschuwt. De studie deed hij louter en alleen omdat een studie naar een ander land minder geld zou opbrengen. ( Zijn eigen woorden )
Paul Storteboom
Paul Storteboom 10 dagen geleden
ze verdiepen zich nog niet eens ,gevalletje Trump syndrome ...de cijfers liegen niet.
XAnimazingX
XAnimazingX 10 dagen geleden
Haha het eerste filmpje 🤣 Ik ben zelfs ook best wel links, maar wat een idioten. Links( of rechts) word echter pas een probleem als je teveel naar een kant toe leunt. Dat noemen ze ook wel extremisten. Daarom geloof ik dat een goede BALANS heel belangrijk is. Ofwel je gezonde verstand gebruiken. Weet iemand trouwens waar Jensen zijn bronnen vandaan heeft wat betreft het klimaat?
Volgende