Donker

Buitenhof gaat uitlatingen over Baudet niet rectificeren: 'Dit is zo laag van hen' 

Abonneren 27K
Weergaven 42K
94% 394 23

Het tv-programma Buitenhof gaat uitlatingen van presentatrice Natalie Righton over voorman Thierry Baudet van Forum voor Democratie niet rectificeren. Dat heeft de VPRO, die samen met enkele andere omroepen Buitenhof maakt, laten weten.
Meer van Goedemorgen Nederland van Omroep WNL zien? Dat kan op NPO Start: www.npostart.nl/goedemorgen-nederland/POW_03333061
Word ook lid van WNL en houd de NPO in evenwicht! wnl.tv/word-lid/

Delen:

:

Download:

Bezig met laden.....

Toevoegen aan:

Favorieten
Later bekijken
Reacties 80   
666 racing and gaming
666 racing and gaming 4 dagen geleden
Ha hahahaha en dat kort gesing verliest hij ook dus JA WE HADDEN GELIJK BAUDET JE UIT JE RACISTISCH PUNT
dennuzz99
dennuzz99 5 dagen geleden
als je heel logisch na denkt (wat de gemiddelde NL'er niet kan want vast in deug droom) dan snap je natuurlijk wel dat we wel degelijk te maken hebben met omvolking xD? hoe dom moet je nou nog wezen om dit nog te ontkennen? en bovendien is dit toch een win-win situatie voor baudet.
Bee 57
Bee 57 15 dagen geleden
Buitenhof zit constant vol linkse kliek. O wat zijn we opjectief 😂😂
heinz53
heinz53 15 dagen geleden
Buitenhof, de spuigaten van links.....net Samsom gezien....TENENKROMMEND! Politieke loverboy van Timmermans, de gevaarlijkste gek van de Europa nu.... Ik zie tientallen jaaaaaaaren gevangenisstraf voor die lui.....Hoe komen die lui toch op DIE posities terecht...??? Ik heb hem niet gekozen. En ze zeveren maar wat over werknemers in Polen, Slowakije......tot ze hem daar vastzetten. Deze fascistische "plantagehouders" zijn een schande voor de planeet.....
ZorbaTheDutch
ZorbaTheDutch 19 dagen geleden
Het verwijt van Forum dat de partij door de parafrase gezien kan worden als organisatie die er samenzweringstheorieën en racistische denkbeelden op nahoudt, is volgens de VPRO niet terecht. "Dat kunnen mensen wel denken, maar dat komt dan door Baudet zelf en niet door Buitenhof." En zo is het maar net!
Karel karel
Karel karel 19 dagen geleden
Baudet de vuilnisman. Dat lijk mij geschikt werk voor hem. Blaaskaak
Lefert Bos
Lefert Bos 25 dagen geleden
Weer puur framing !
POP Hold it down
POP Hold it down 26 dagen geleden
Thierry is toch wel de koning van het misquoten en het verzinnen van situaties
MrTubeeater
MrTubeeater 26 dagen geleden
Alsof links nooit overdrijft.
Mike P
Mike P 27 dagen geleden
Jullie graven je eigen graf
Robby van den Broek
Robby van den Broek 27 dagen geleden
Otten? Stapt op dat hij in de vvd niet aan de bak kwam, zit via via nu op het pluche 1e kamer en stemt nu weer met de VVD mee, als ik het had, zou ik mijn geld niet door hem laten beheren.
ONTMASKERAAR69
ONTMASKERAAR69 28 dagen geleden
Doelen beide uitspraken uiteindelijk niet op het zelfde thema en probleem?
Felicia Lennaerts
Felicia Lennaerts 28 dagen geleden
Woorden verdraaien, omdraaien, in de mond leggen, Buitenhof houdt zich niet aan de werkelijke feiten. Hebben ze het debat wel good gevolgd, of begrijpen ze er niets van. T.Baudet mijn steun heb je , en van de hele familie.
JWZ JZW
JWZ JZW 28 dagen geleden
Heel de NPO is oplichterij
Michel Bulsing
Michel Bulsing 28 dagen geleden
Het spel wordt in medialand nooit zuiver gespeeld maar altijd op de man. Als er wat gebeurt met Baudet door dit soort leugens dan verzeker ik dat de pleuris uit gaat breken.
emc4u2
emc4u2 28 dagen geleden
Buitenhof boycotten. Stem FVD, CD VVD D66 en zeker groen links, weg er mee ! Baudet weet in ieder geval waar hij het over heeft.
Roy BM
Roy BM 28 dagen geleden
Kijk nu al uit naar de rechtzaak!
joep meloen
joep meloen 28 dagen geleden
meneer heerma hahahaha wat een laffe labberkak, zie um dan beteutert kijken, die man is niet goed wijs, door de plee spoelen, weg met die kwezel.
Teo Veerman
Teo Veerman 28 dagen geleden
Als ze hem kunnen tegen werken dan zullen die losers het niet laten. VPRO ook zo,n links clubje.
JD182
JD182 29 dagen geleden
THIERRYYYY!!!! FVD!!
Patje Joma
Patje Joma 29 dagen geleden
Zijn we Pim Fortuyn alweer vergeten? Stop met het demoniseren van politici.
Sabrina Boyer
Sabrina Boyer 29 dagen geleden
Wat een looser en angsthaas is dat kamerlid zeg! En dat bestuurt ons land??? Je ziet en hoort dat hij gewoon niet zijn mening durft te zeggen. Ongelofelijk
ronin theronin
ronin theronin 29 dagen geleden
Omvolking word geregisseerd,luister en huiver!!! nlvids.info/video/fmiZvNrNiISmZm0.html
Stefan
Stefan 29 dagen geleden
Binnenkort weer gevalletje Fortuyn. Niet eens meer over verbazen wat huidige politiek en NPO doet. Volgend jaar verkiezingen en dan gaat er een frisse wind waaien. Mes in NPO en beleid dat veel dichter bij de overgrote bevolking ligt. Gelukkig kan men zelf via diverse media ondertussen zoeken naar wat waar is en wat niet. Dus hoe meer framing vanuit NPO en politiek des te meer controle op waarheid. Backfire heet dat. 👍👍👍👍👍 Baudet 2021!
Ann
Ann 29 dagen geleden
Walgelijk. Dit soort mensen zijn verantwoordelijk geweest voor moord in het verleden. Laten we dit niet vergeten. Zij scheppen bewust een klimaat.
Oscar Van Walstijn
Oscar Van Walstijn 29 dagen geleden
Nexit ! Nexit ! Nexit !
Clickbait
Clickbait 29 dagen geleden
VVD er kent blijkbaar niet het verschil tussen iets niet zeggen en iets wel zeggen. Dicht bij elkaar is niet hetzelfde als die zaken waarvan men Baudet nu beticht uit te hebben gesproken in de tweede kamer... De gevestigde partijen draaien, liegen en bedriegen als nooit tevoren....
jos h
jos h 29 dagen geleden
Hier bewijst de VVD maar weer in welke hoek ze tegenwoordig zitten stem vooral geen VVD doe je dat toch krijg je links er gratis bij.
scriptures in youre face
scriptures in youre face 29 dagen geleden
dit programma is ook een leugen ,die hoofdjes vol met schoonheid zeggen niets ,die kale mannetjes het zijn meepraters die zonder schade willen spreken . die vrouwtjes zonder enig verstand of levenservaring ,wat doe je daar ? baudet heeft nu even gelijk ,dat mag je gewoon zeggen ...regiseren van een dom vrouwtje is al een belediging van de kijker zellf ,stop een keer met zulke mensen ,is goedkoop en voorspelbaar gedrag ,ga in een makeup zaak werken en hou alsjeblieft je opgemaakte mondje ,diplo-ma ,s zeggen niets ...op zouten van dit toneel ,er is voor jullie geen plaats . mooie smoeltjes leiden de dwaze man af ,zet iemand neer met verstand .
IsraelCNN With a Heart for Israel
Bij de volgende verkiezingen worden de rollen allemaal omgedraaid en dan gaat ook de NPO's goed op de schop. Er moet b.v. een instantie komen waarbij je een klacht kan indienen over journalisten en dat heeft niets te maken met persvrijheid. Journalisten met fake nieuws en leugen moet kunnen worden aangepakt. Bij de volgende verkiezingen gaat dat gebeuren. Men mag mij minister hierin maken, want ik heb veel ervaringen in het ontdekken van fake nieuws, verdraaien van feiten, politieke manipulatie, enz.
Brakkeleer Thuis
Brakkeleer Thuis Maand geleden
Nee natuurlijk niet! Had je wat anders verwacht dan van die linkse leugenaars? Maar ze doen maar, de dombo's hebben niet eens in de gaten dat ze Baudet en FvD er juist alleen maar mee helpen en groter maken haha! 👍
Bean S
Bean S Maand geleden
Net zoals hillary de duurste campagne ooit heeft gemaakt om Trump tot president te maken werkt dit programmaatje en de blonde leeghoofden in het voor deel van de fvd!
Generaal Graftak
Generaal Graftak Maand geleden
Dit is wat die wannabe nazi ook gewoon bedoelde... niet eromheen draaien! Slachtoffer gelul van rechts 😂.
Roberto Bouman
Roberto Bouman Maand geleden
Mooi zo.. Aanpakken die linkse walgelijk club bij npo vpro buitenhof. Snoeihard afstraffen die leugens en politieke voorkeur. En hun volledige kartelvorming met linkse politiek en de elite.
VriendRick
VriendRick Maand geleden
DE DUBBELE POLITIEKE AGENDA VAN DE EUROPEESCHE UNIE IS WEL DEGELIJK EEN FEIT! Deze agenda wordt al uitgerold in heel Europa. GEEN GELD VOOR NEDERLANDSE SCHOLEN MAAR ILLEGALEN KRIJGEN MILJOENEN OM OPGELEID TE WORDEN! WNL: nlvids.info/video/kWva2qm8gIR_m2k.html
Dave Cleven
Dave Cleven Maand geleden
Als ik zeg dat de EU buitenlands geld op mijn bankrekening stort betekend dat nog niet dat al mijn euro's vervangen worden. Als ik zeg dat de EU mij bananen stuurt betekend dat niet dat mijn fruitmand veranderd in een bananenschaal. Ik kan nog wel even door gaan maar nee het ligt alles behalve dicht bij elkaar. Buitenhof begaat gewoon een dikke blunder en legt Baudet woorden in de mond die hij nooit gesproken heeft.
mijnmening1
mijnmening1 Maand geleden
Al 'zou' Baudet het zo hebben gezegd....Dan nog heeft Baudet NIETS verkeert gezegd. Het is namelijk een FEIT dat de EU dat plan heeft. De EU wordt met grote regelmaat (met goedkeuring van Timmermans en co) 'overspoeld' met Afrikaanse gelukzoekertjes. Wat voor een groter bewijs moet je hebben? Ik zou zeggen, ga even een middagje rondlopen in die overspoelde multicultie wijken en je weet gelijk waar het over heb. Je struikelt letterlijk over de Licht en donkergetinte koppen.
Northern Witch
Northern Witch Maand geleden
Jullie dienen het gewoon wèl te rectificeren, of je nu wilt of niet. Onfatsoenlijkheid en demonisering dient keihard afgestraft te worden. Beter nog zou zijn....een dikke rechtszaak aan hun reet. Pak ze maar aan Baudet.
Antoseno Wibosono
Antoseno Wibosono Maand geleden
Het is geen framing. Hij heeft het gewoon gezegd.
Stef Baldfish
Stef Baldfish Maand geleden
Wat Baudet zei in de 2e kamer klopt gewoon. Dit maakt deel uit van het Kalergi-plan. Dit is een plan dat al bestaat van voor de 2e wereldoorlog. Men wil de nationale identiteiten laten verdwijnen en de Europese burger ontwikkelen uit de kruising van de autochtone burgers met migranten uit Afrika. Dat geen enkel politicus hierover durft te debatteren roept vragen op. Dat Baudet onder vuur komt omdat hij belezen is en zijn materie onder de knie heeft, is ronduit zielig.
jhj pater
jhj pater Maand geleden
ze proberen hem gewoon slecht neer te zetten
Josine Inesoj
Josine Inesoj Maand geleden
Ben het eenzijdige linkse niet transparante gewauwel van de NPO meer dan zat. Het is de hoogste tijd dat daar eens koppen gaan rollen.
Marcel De Regt
Marcel De Regt Maand geleden
Liegen om je gelijk te halen . Dat is links niet vreemd. Daar zijn ze al decennia goed in.
Thomas Bakker
Thomas Bakker Maand geleden
Zo werkt men hier in NL wanneer je niet links ben, ben je extreem rechts volgens het politieke kartel.
Hans Fijnvandraat
Hans Fijnvandraat Maand geleden
Nagel ze aan t kruis Thierry dat linkse rapalje..weg ermee en uit de EU..we zijn hun MEEER dan zat..al die leugens en onwaarheden.. Baudet president 💪👍
Peter the fox
Peter the fox Maand geleden
WNL is een goede omroep, Het grootste gedeelte van de andere omroepen met de VARA voorop maken nieuws en maken ins land samen met een zwakke regering kapot. Laat het onrecht dat tegen mensen van de PVV of FvD gericht zijn duidelijk zien. Jullie zijn een van de weinige omroepen die dit aankaarten.
666 racing and gaming
666 racing and gaming Maand geleden
Valt het je niet op tis altijd gejank vanuit baudet nee nee dat zei ik niet bla bla bla , weet je fvd jullie zijn door de.mand gevallen
jacco schutter
jacco schutter Maand geleden
ingenomen trut .
J A
J A Maand geleden
....wat een watje die vvd'er.
Joris De Laat
Joris De Laat Maand geleden
Baudet betekend Ezel in het Frans. Geen speld tussen te krijgen lijkt me.
noasem1
noasem1 Maand geleden
Vuile huigelaar die VVD kuttekop ... Baudet wordt net als Pim gedemoniseerd als hij ook wordt vermoord ga ik mijn best doen om geld ga inzamelen om alle schuldigen achter de tralies te krijgen maar ik hoop dat hen het zelfde overkomt !!
DaBosster
DaBosster Maand geleden
Baudet is een een polariserend, miezerig ventje dat er niet tegen kan als anderen doen wat hij doet. Het is zeker wat hij bedoelt heeft ook als zijn het niet de exacte woorden. "een enorme blunder".... wat een blaaskaak: hij heeft het er dicht genoeg bij gezegd... Wat wil je dan... een kort-geding als er een paar woorden geparafraseerd worden?
Patrick
Patrick Maand geleden
Laag van de linkse NPO ja! Wat mij betreft mogen ze de NPO saneren
Jesper Jansen
Jesper Jansen Maand geleden
Haha. d’r Valt niks te rectificeren, dus ja, dan maar gewoon de moral high ground claimen. Klassieke zet!
Carel Ros
Carel Ros Maand geleden
De grootste rascisten zitten eerder bij links...dan rechts
Carel Ros
Carel Ros Maand geleden
Thierry heeft gelijk...Punt uit Kijk in de grote steden...en zie dat het geen complot is...maar gewoon werkelijkheid is.. Velen zullen met blindheid geslagen zijn..en stoicijns ontkennen
Daan Beenders
Daan Beenders Maand geleden
Ik hoop dat Baudet in het gelijk gesteld wordt, die NPO met hun stigmatisering en demonisering moet een keer aangepakt worden!!! Links is over.
Erwin vd Eijkhof
Erwin vd Eijkhof Maand geleden
WNL is ook zo een frame(fakenews) programma niet weten waar je het over hebt als het maar demoniserend is richting een anders denkende , en wie is die VVD loser wat een nazi zeg .
snapgab
snapgab Maand geleden
Wat een mietje is die Heerma, met zijn "afwachten wat de uitspraak van het kort geding is", alsof je zelf geen mening kan hebben en alsof de letter van de wet altijd klopt.
Sceptic Observer
Sceptic Observer Maand geleden
Baudet loopt door dit soort uitspraken steeds meer gevaar. Letterlijk welteverstaan. Blijkbaar is dit gewoon een bewust toegepaste tactiek van links, net zoals met Pim Fortuyn gedaan is. Walgelijk.
p tm
p tm Maand geleden
Die twee blondjes zijn zo dom:" heeft ie dat niet gezegd dan?". Nee Baudet gaat voor de gein een kort geding aanspannen.
Antonin D
Antonin D Maand geleden
Natalie Righton heeft zich niet politiek correct gedragen, dus je zou toch zeggen dat dat het FvD zou moeten aanspreken, maar daar heb ik me dan in vergist...
The Real Right Sound
The Real Right Sound Maand geleden
Domme journalisten, totaal niet goed ingelicht, totaal niet op de hoogte wat er daadwerkelijk gezegd, zeer slecht van de NPO, we betalen toch geen belasting om slecht geïnformeerd te worden door de publieke omroep. Ook die vreselijke linkse georiënteerde programma's moeten we van af, informeer ons i.p.v jullie meningen uiten, zijn de kijkers totaal niet in geïnteresseerd.
Maggie Me
Maggie Me Maand geleden
Ik vindt het een schande dat dit nog gebeurt. En als baudet wel zulke plannen heeft uiteindelijk , denk je niet dat dan het volk massaal de straten op gaat???
Captain Prototype
Captain Prototype Maand geleden
Maggie, je bedoelt zoals het volk dat in Duitsland ook deed in de jaren 30?
Smokum
Smokum Maand geleden
waarom insinueren dat hij dat misschien wel ergens anders gezegd zou hebben? pure speculatie, jullie zijn net zo erg
pvdbspain
pvdbspain Maand geleden
FVD PVV REFERENDA NEXIT aanpakken die linkse media .. Hiermee wordt NL een 3e wereld land
MsVoeten
MsVoeten Maand geleden
Was een oliedomme aktie van Buitenhof: Henk Otten vragen iets te bevestigen wat Thierry Baudet zou hebben gezegd; echt een linkse aktie, wat het gelijk van Forum alleen maar bevestigt
jim vermeer
jim vermeer Maand geleden
Walgelijk de vpro !
Nico van der Wilt
Nico van der Wilt Maand geleden
Wachten het kort geding af ligt dicht bij elkaar. Pfff weer duidelijk wat voor een politicus daar is aangeschoven. Wat een kloothommel. Typisch kamer gedrag. We weten dat we fout zitten we doen net alsof dat niet zo is en wachten alles zo lang mogelijk af. Oftewel tijdrekken en verzwakken van de rechter kant. Dat WNL zich vrolijk rechts noemt is trouwens ook een giller.
Captain Prototype
Captain Prototype Maand geleden
FvD: behalve oproepen tot geweld “hoort alles toegestaan te zijn”. Uiterst rechtse pussies....
Henri de Lagardère
Henri de Lagardère Maand geleden
Dat Righton wijf heeft misschien te vaak naar Adam Schiff en zijn Oekraïne sprookjes geluisterd.
J.
J. Maand geleden
Een rede waarom ik al een lange tijd geen televisie meer kijk👋🏻
Daniel Stuart
Daniel Stuart Maand geleden
Ga vooral zo door links!dit maakt de zaak alleen maar sterker!Volgend jaar kunnen jullie je biezen pakken!
M B
M B Maand geleden
Thierry Baudet, heeft een punt.
niceass2221
niceass2221 Maand geleden
Otten, zetelrover en oplichter, roof uit partijkas, er zijn verschillende zaken die de EU wil, waaronder massale immigratie, de meeste mensen weten niet eens wat de E U wil. Technocratisch, geen zeggenschap burger bij belangrijke beslissingen, geleid door de financiële markten, de burger is in de EU niet meer dan een gebruiksmiddel vermeld op een spreadsheet. Word godverdomme eens wakker!
Reality First
Reality First Maand geleden
precies wat je kan verwachten,...goh what’s new(s),.? Ze snappen alleen niet dat het niemand meer interesseert, plus dat het alleen maar in het voordeel werkt van Thierry! Ga lekker door met schelden en beledigen, want een echt inhoudelijk argument hebben ze allang niet meer, wat een zielig zooitje NPO! 🐑
Captain Prototype
Captain Prototype Maand geleden
behalve oproepen tot geweld “hoort alles toegestaan te zijn”. FVD
Albert Spits
Albert Spits Maand geleden
Als iemand die een aartsliberaal is en altijd in het verleden VVD heeft gestemd kots ik nu van walgelijke meelopers als die Heerema die net als die VVD lijder (geen typo) moet worden afgerekend bij de volgende verkiezingen. Ik hoop van harte dat de VVD volledig wordt weggevaagd als partij. Het is een nutteloze corporatistische hufterpartij, die geen enkel bestaansrecht meer heeft.
Hans Harte
Hans Harte Maand geleden
Fvd zorg dat je de verkiezingen wind, kan je heel die Linkse kliek programma's te verwijderen.
Ruud Klasen
Ruud Klasen Maand geleden
Linkse zijn bange mensen, dat heb ik mee gemaakt. De waarheid en links, gaat niet samen. Links zit graag met moslims in een boot.
Johan Titulaer
Johan Titulaer Maand geleden
Jetten zei dit over Baudet, niet Baudet zelf. Zo scheef dit.
Volgende